Selecteer een pagina

Particulier

Is uw keuken nu écht aan vernieuwing toe? Lees snel verder voordat u alles laat vervangen! De keuken kan misschien wel helemaal verouderd zijn, zolang de scharnieren werken is er geen reden om nieuwe kastjes te kopen. In onze spuiterij kunnen we de keukenkastjes helemaal opknappen en opnieuw spuiten zodat ze weer zo goed als nieuw zijn. Tegenwoordig is de keuken steeds meer aan het transformeren naar een woonkamer of hebben huizen steeds vaker een open keuken, reden genoeg om er dan ook in te investeren. Niet alleen kunnen wij ervoor zorgen dat de kastjes de kleur hebben die u voor ogen heeft, we kunnen ze ook met de gewenste glansgraad leveren. Op die manier krijgt u custom-made keukenkastjes die de keuken weer als nieuw doen aanvoelen.

Waarom zou u uw meubels weggooien omdat ze niet meer mooi zijn? Niet alleen uw keuken kan namelijk worden gepimpt, ook uw meubels, radiatoren en deuren komen in aanmerking om gespoten te worden. Er zitten eigenlijk weinig vereisten aan, rond, vierkant, driehoekig, alles kan gespoten worden in de kleur en glansgraad die u voor ogen hebt. Zolang de meubel nog functioneert kan hij gered worden zodat u er nog een tijdje langer plezier van heeft. Recycling op een hele nieuwe manier.

Mocht u er tegenop zien om de meubels te vervoeren of te demonteren dan kunt u dit laten weten en dan zorgen wij ervoor dat het u volledig uit handen wordt genomen. Vraagt u zich toch af of uw meubels in aanmerking komen om gespoten te worden? Of heeft u een vraag over iets wat hierboven niet genoemd staat? Neem gerust contact met ons op! Wij komen graag langs om een advies op maat te geven zodat u weet wat we voor u kunnen betekenen.