Selecteer een pagina

Zakelijk

Naast het spuiten van keukens en meubels zijn wij ook actief op de zakelijke markt. Door onze ervaring draaien wij onze hand niet om voor hele grote objecten, of grote oplagen van voorwerpen, of een combinatie hiervan. Door onze expertise en de beste apparatuur is geen klus te groot. Het mooie aan deze markt is dat er van alles voorbij komt, en dat maakt het voor ons uitdagend!

Naast de enorme diversiteit in wát er gespoten kan worden is er ook nog een enorme keuze in hoe het gespoten kan worden. Zo kunt u uit (bijna) alle kleuren kiezen die er bestaan doordat wij gebruik maken van een hightech mengmachine. Deze machine kan zeer nauwkeurig verf combineren en op die manier precies de kleur maken die u voor ogen heeft. Naast de enorme diversiteit in kleur kunt u ook zelf de glansgraad kiezen, waardoor de gespoten voorwerpen zowel in mat, zijdeglans en hoogglans te verkrijgen zijn. Al deze keuzes zorgen ervoor dat u altijd exact het resultaat krijgt dat u voor ogen had en u hoeft dus nooit genoegen te nemen met een compromis. Op deze manier kunnen wij onze belofte van 100% tevredenheid waarmaken.

 Er wordt vaak gestunt met het motto ‘alles is mogelijk’, maar wij durven te stellen dat bij ons écht alles mogelijk is. Een omschrijving van de werkzaamheden ontbreekt dan ook, simpelweg omdat het zo divers is. Twijfelt u om een project door ons te laten uitvoeren, of zou u graag advies willen over wat de beste optie is in uw specifieke geval? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!